16 år gamle Wilgot Marshage fra IFK Lidingö klar for AC Milan

  0
  740
  Wilgot Marshage

  16 år gamle Wilgot Marshage er den tredje talentet som AC Milan heter i Sverige så langt i år. Kan tenkes de har lust til å blidgjøre sin største stjerne Zlatan Ibrahimovic. – Uansett det er langt fra nivå tre i Sverige til den Italienske storklubben.

  16 år gamle Wilgot Marshage fra IFK Lidingö er klar for AC Milan.

  Les: Tidligere Östersunds FK angriper Saman Ghoddos klar for Brentford

  • Det har gått ganske raskt og det er selvfølgelig kjempegøy for ham, sier IFK Lidingös trener Magnus Pålsson til Fotbolldirekt.

  Milan har allerede hentet tenåringene Emil Roback fra Hammarby og Lukas Björklund fra Malmö FF.

  Denne gangen er det et enda større skritt.

  Wilgot Marshage, som debuterte i divisjon 2 for IFK Lidingö så sent som i fjor, er klar for Milan.

  • Det er selvfølgelig veldig gøy at vi kan vise at det er mulig å gå fra Lidingö til en stor klubb som Milan. Det er selvfølgelig trist at vi mister en startende spiller i førstelaget, men når det er en overgang som denne, kan du ikke bry deg om det. Det er veldig gøy for ham og familien, ja alle involverte, sier Lidingös trener Magnus Pålsson.

  16-åringen er i Milano for å bli undersøkt av lege.

  Trial spilt i fjor vinter
  Det var Marshage i fjor på audition for de italienske mesterne, og de likte åpenbart det de så. Men de var ikke alene om å holde et øye med talentet som kan spille både midtstopper og midtstopper.

  • Mange lag i mange år hvis vi snakker om svenske lag. Spesielt Stockholm-lagene (AIK, Djurgården, Hammarby og BP), men han er også invitert av andre svenske klubber. Dette vil sannsynligvis være tilfelle hvis du utmerker deg i distrikts- og landslag i den alderen. Han har også hatt lagkapteinsbindet på 04-landslaget, sier Magnus Pålsson.

  No hay publicaciones para mostrar