Anders Trondsen som har vært klubbløs i høst har signert med IFK Göteborg

0
701
Anders Trondsen

Trondsen ble solgt til Trabzonspor i august 2020 fra Rosenborg. Han har fire landskamper for Norge og gleder seg til å ta steget inn på Gamla Ullevi i Gøteborg.

Endelig!

Det var mange som forventet at den tidligere Stabæk, Sarpsborg 08 og Rosenborg spilleren ville vende hjem nå som han var klubbløs, men i stedet falt valget på IFK Göteborg som denne sesongen er Gøteborgs nest beste klubb.

– Jeg vet at stemningen er helt fantastisk på Gamle Ullevi og at det finnes en veldig sterk tribunekultur her. Jeg er imponert over det som ble presentert for meg, og jeg er glad for at karrieren min fortsetter i en Skandinavias største klubber, sier Trondsen.

Les på Sporten: Overraskende åpen om fremtiden til Donny van de Beek: – Det blir ikke lett

IFK ble nummer åtte i årets Allsvenskan.

No hay publicaciones para mostrar