André Jeglertz overtar Linköpings FC: «Vi sikter mot toppen»

0
619
André Jeglertz

Linköpings FC gjør endringer i ledelsen. Umeå IKs tidligere gulltrener Andrée Jeglertz overtar som klubbens nye trener.

  • Han har erfaring og kvaliteter som trengs for å kunne oppfylle foreningens høye mål. Vi sikter mot toppen, sier klubbens styreleder Paul Lindvall.

Les: William Saliba har fått nok

Andrée Jeglertz overtar Linköpings FC etter sesongen. Det kunngjør klubben torsdag ettermiddag i en pressemelding.

I løpet av årene 2005-2008 var Jeglertz hovedtrener for Umeå IK og sikret seg fire gull og ett sølv. 48-åringen kom sist fra en trenerrolle innen det kanadiske landslaget, men nå er Jeglertz nok en gang klar for damallsvenskan.

  • Jeg gleder meg veldig til å komme til Linköpings FC. Forbundets ambisjon om å utfordre det svenske mesterskapet gull og spill i Europa appellerer til meg veldig, men også ønsket om å skape en bærekraftig forening og fremtid der vi utvikler unge spillere til å bli elitespillere gjennom en rød tråd i forbundet, sier Andrée Jeglertz i en pressemelding.

Klubben kunngjør at de nåværende trenerne Olof Unogård og William Strömberg vil lede Linköping resten av sesongen – hvorav det er to runder igjen. Etter det, «Ambisjonen er at Jeglertz skal kunne ta LFC opp på bordet igjen og innen tre år ta hjem gullet», skriver klubben.

  • Andrée Jeglertz har erfaring og kvaliteter som trengs for å kunne oppfylle foreningens høye mål. Vi sikter mot toppen. I Andrée får vi en helhet, med riktige verktøy og tilnærminger som passer våre ambisjoner fremover. Han har også et stort nettverk over hele verden som vil komme LFC til gode. Nå er det på tide å ta neste steg i foreningens utvikling, sier Linköpings FCs styreleder Paul Lindvall.

No hay publicaciones para mostrar