«Årets trener» i Sverige tar over Barnsley

0
814

I 2019 ble Poya Asbaghi kåret til årets trener i Allsvenskan. Da var Barnsley allerede på IFK Göteborg-treneren, men den engelske klubben fikk et no, thanks som svar. Nå er tydeligvis tiden riktig for 36-åringen.

Det siste året har Asbaghi trent det svenske u-21 landslaget, men takker nå for seg etter at Barsley kom med et tilbud han ikke kunne si nei til. Med seg får Asbaghi trenermakker fra IFK Göteborg, Ferran Sibila.

Les: Dortmund favoritt til å lande Salzburgs nye målmaskin til tross for lavere bud en Barcelona

-Poya var på radaren tilbake i 2019, og i løpet av rekrutteringsprosessen ble det klart for alle parter at Poya og Ferran kan føre Barnsley fremoer, sier klubbens styreleder Khaled El-Ahmad til klubben hjemmeside.

Fremover for Barnsley, blir i forste omgang å komme seg over nedrykksstreken i Championsship. Så langt er det bare Derby som befinner seg bak med sine -3 poeng (les: Rooney og Derby straffes brutalt).

Selv om Barnsley lider på bunnen av tabellen, vet vi at klubben har ambisjoner om Premier League. Forrige sesong var det playoff spill for opprykk, så Asbaghi vet at grunnlaget ligger der.

På mandag er det klart for første trening med ny trener, vi ønsker lykke til.

Les: Det hjelper ikke å rope på Zidane

No hay publicaciones para mostrar