Djuric er suspendert i fire kamper

0
551
Dusan Djuric

Halmstads Dusan Djuric kalte motstanderen Deniz Yaldir for en «jævla sigøyner.»
Han er nå suspendert i fire kamper, kunngjør disiplinærkomiteen.

Det var i Superettan-møtet mellom Halmstad og Umeå sist onsdag at Halmstad-spiller Dusan Djuric kalte motstanderen Deniz Yaldir en «jævla sigøyner.» Djuric beklaget neste dag og sa at han sa det i et opphetet og sterkt smittet øyeblikk i kampen.

Les: Göteborg-spillere utsatt for dødstrusler

Kampens dommer rapporterte om hendelsen, og i dag kom avgjørelsen fra disiplinærkomiteen: Djuric vil bli suspendert i fire kamper.

«Disiplinærkomiteen mener at uttrykket er å anse som rasistisk og at Dusan Djuric bør straffes for det han har sagt. Det er ingen formildende omstendigheter », skriver disiplinærkomiteen i vedtaket.

Halmstad spiller sin neste kamp lørdag mot Ljungskile.

«Jeg angrer dypt på det jeg sa»

I gårsdagens kamp mellom Halmstad BK og Umeå FC kalte Halmstad-spiller Dusan Djuric motstanderen Deniz Yaldir en «jævla sigøyner.» Nå beklager Djuric.

  • Jeg angrer dypt på det jeg sa i et hektisk og sterkt smittet øyeblikk i kampen i går, sier han til klubbens hjemmeside.

Halmstad skriver at de vil undersøke saken nærmere, men allerede nå beklager spilleren.

  • Jeg vil derfor beklage Deniz Yaldir og alle involverte og bekymrede for min måte å uttrykke meg på, som jeg anser upassende.

Styreleder Per-Olof Nilsson fordømmer også Djurics handlinger.

  • Vi anser en slik måte å uttrykke seg på som helt uakseptabel i alle sammenhenger og situasjoner. Som klubb og som en del av fotball og samfunn tar vi sterk avstand fra dette.

Det er også skrevet at Djuric har ringt Yaldir og beklaget personlig.

  • Det som skjer er at jeg kommer inn litt sent på kapteinen deres og får gult kort. Det er en ganske dårlig takling, men så går jeg bort og hører Dusan Djuric si «jævla sigøyner». Jeg sier: «Hva? Hva sier du?».

Djuric er rapportert av kampdommeren for hendelsen, og nå vil det svenske fotballforbundets disiplinærkomité ta stilling til hva som skjedde.

No hay publicaciones para mostrar