Hadde mange alternativer, synes Häcken var det mest spennende

0
747
(c) Bilde: Sarpsborg 08: Tobias Heintz

Tobias Heintz ønsket seg en klubb som ville satse på han og ikke peke på benken eller utlån slik tilfelle var i Tyrkia. – Nå er han klar for Allsvenskan.

Häcken har skrevet en avtale med Tobias Heintz for de neste fire årene.

Les: Sirius plukker opp islandsk venstreving

  • Jeg hadde mange alternativer å velge mellom, men BK Häcken føltes som den mest spennende, sier nordmannen.
  • BK Häcken kunngjorde mandag at den offensive norske midtbanespilleren Tobias Heintz (22) vil bli med i klubben for en kontrakt over fire år. 22-åringen sist tilhørte Kasimpasa, men forlot nylig den tyrkiske klubben og blir dermed med i Hisingen-laget uten overgangsgebyr.
  • Helt siden jeg slo igjennom i Norge, har jeg tenkt at jeg vil spille i Sverige på et tidspunkt. Da jeg brøt kontrakten med Kasimpasa og fikk vite om BK Häckens interesse, var det en prioritet for meg fra begynnelsen. Jeg hadde mange alternativer å velge mellom, men BK Häcken føltes som den mest spennende og jeg er veldig glad for å være her, sier Heintz i en kommentar på Hisingen-lagets nettside.

Les på Sporten: Signerte kontrakt forrige uke, nå er supertalentet hentet av Solskjær

  • Jeg er veldig «uortodoks» i spillet mitt. Det er først og fremst smarthet og teknologi som er styrkene mine og derfor tror jeg at jeg vil passe veldig bra inn i BK Häcken. I Sarpsborg spilte jeg mye til venstre, men hovedposisjonen min har alltid vært «ti». Det er der jeg er best.

Häcken sportsdirektør Martin Ericsson om rekrutteringen:

  • I Tobias får vi en dyktig offensiv spiller som liker å finne løsninger i spillet. Han rekrutteres som en «ti», men kan også spille på den ene siden. God teknikk, rask i trinn og kombinasjon sterk. Han har også, til tross for sin unge alder, en solid track record og har internasjonal erfaring fra både Sarpsborg, landslag og Kasimpasa. Vi har hatt et øye med ham før og er glade for at vi har klart å løse denne overgangen.

Les på F7: 60 års jubileum for ikon-bil

På samme tid i fjor var Heintz relevant for et overgang til IFK Norrköping. Deretter trente han med klubben en stund, men til slutt ble det ikke en avtale, ettersom han kostet for mye for Beijing. Spilleren hadde da en kontrakt med Kasimpasa og ble i stedet senere lånt ut til det norske laget Sarpsborg i løpet av andre halvdel av forrige sesong. Heintz har også allerede bakgrunn fra spill i den norske klubben.

  • Han hadde fortsatt en kontrakt med Kasimpasa, og da han ankom hadde vi en avtale om hva han ville koste, men da ville det koste ti ganger så mye som det ble sagt før han kom. Så dro han i stedet til Sarpsborg på utlån, og så har vi rekruttert andre spillere og har Samuel (Adegbenro) og Sead (Haksabanovic) i samme posisjon. Vi har også Levi (Jonathan), «Totte» (Christoffer Nyman), Ishaq Abdulrazak og andre offensive spillere med oss, sa Beijings sjefsspeider Stig Torbjørnsen nylig til Fotbollskanalen.

No hay publicaciones para mostrar