Hammarby har takket nei til enda et bud fra Bodø/Glimt

0
303
August Mikkelsen

Hammarby landet sist sesong på 7.plass i Allsvenskan etter å ha sikret en tredjeplass året før. Stockholmsklubbens hovedtrener Kim Hellberg har oppdraget å lede klubben opp til toppen denne sesongen og sikre spill i Europa.

Han er svært lite lysten på å selge et av sine sterkeste kort, den norske andrespissen August Mikkelsen. Problemet er bare at summene fra Norge begynner å bli for store.

Les på Engelske klubber: Engelsk fotball håver inn milliarder på ny drømmeavtale

De regjerende seriemestre Bodø/Glimt ser sterke ut før årets sesong også. – Hovedtrener Kjetil Knutsen har til stort rabalder styrket staben med å hente inn Tromsø sin suksessrike hovedtrener Gaute Helstrup som assistent.

Tromsø under Helstrup sin ledelse og med langt mindre budsjetter enn klubber både over og under dem på tabellen landet sist Eliteseriesesong på 3.plass.

På et tidspunkt drar Kjetil Knutsen ut i Europa og da er Gaute Helstrup klar til å overta, men i mellomtiden skal de lede Bodø/Glimt til nok et seriegull.

Les: Suksess i Portugal kan bringe både Morten Hjulmand og hans sjef til Barcelona

Med økonomien på plass går Bodø/Glimt etter en av Helstrup sine favoritter i Tromsø. Den 23 år gamle Tromsø-gutten August Mikkelsen som i fjor meldte overgang til Allsvenskan og Hammarby.

Vi vet at Bodø/Glimt for en kort tid siden la inn et bud på August Mikkelsen som ble avslått. Svenske Aftonbladet skriver at det er lagt inn et nytt og mye bedre bud: «Det er et mye bedre bud enn det første, men Hammarby avslo også det andre budet»

Det første budet skal ha vært på rundt 15 millioner kroner for Hammarby-spilleren. «Summene begynner nå å bli så store at Hammarbys styre vurderer å selge spilleren. Samtidig vil trener Kim Hellberg veldig gjerne beholde nordmannen, noe som taler for at Mikkelsen blir»

Glimt har vært interessert å sikre seg 23-åringen allerede før han gikk til svensk fotball i fjor vinter. – Men da hadde de ikke Gaute med på laget!.

Les: Roy Keanes første Instagram-«post» på to år går umiddelbart viralt


Overgangssummen fra Tromsø den gangen skal ha ligget på over 20 millioner kroner.

Mikkelsen står med 26 kamper og to mål for Hammarby. I sin siste sesong i Tromsø leverte midtbanespilleren sju mål og fem målgivende på 26 kamper.

Les på Synaps: Norges største lokalavis har fått ny redaktør

No hay publicaciones para mostrar