Hammarby henter keepertalent Sebastian Selin

0
874
Sebastian Selin

Hammarby hadde en helt ok sesong i Allsvenskan i fjor, de endte på en 8.plass etter en ruglete sluttspurt. Spesielt organiseringen av forsvaret var det mye å sette fingeren på.

I vinter har Hammarby vært aktive og ifølge Sportssjef Jesper Jansson kommer det en del forsterkninger i løpet av de nærmeste dagene. – Nå er han imidlertid fornøyd med å hentet inn en ung og lovende keeper.

Les: Rafael Benitez vil gjenforenes med storebror Longstaff

«Med Sebastian med oss ​​har vi nå to av landets mest lovende unge keepere»

Hammarby meldte torsdag at keeper Sebastian Selin (18) kommer til klubben fra Västerås SK for en kontrakt over fire år. 18-åringen ble utlånt til Hammarby TFF i fjor høst, han går nå til Bajen på permanent basis og starter pre-season med klubbens A-lag.

«Sebastian er en veldig lovende keeper med veldig sterke fysiske kvaliteter. Han er over to meter høy, så han har stor fordel av rekkevidden sin, og samtidig er han eksplosiv og god med føttene. Han har rett og slett et enormt potensial. Han blir nå en del av keepertrioen vår sammen med Davor og Oliver, og tanken er at vi sørger for at han får en kamp i HTFF. Med Sebastian med oss ​​har vi nå to av landets mest lovende unge keepere», sier sportsdirektør Jesper Jansson i en kommentar på Hammarby sine sider.

Selin er også glad for overgangen.

«Det føles godt og stort å komme til en så stor og fin klubb som Hammarby. Jeg er veldig glad for å få denne sjansen og jeg skal gjøre mitt ytterste for å bidra så mye jeg kan for klubben. Først og fremst er målet å utvikle seg som fotballspiller, men på sikt håper jeg selvsagt å spille kamper for Hammarby foran alle supportere»

Selin har allerede fem Superettan-kamper på CV-en og har representert Sveriges U-landslag. Han startet karrieren i Västerås IK, men byttet deretter til Västerås SK.

Les: Det blir Steven Gerrard som henter inn Coutinho

No hay publicaciones para mostrar