Henter norsk forsvarskomet

0
659

Det er bare å ta av seg hatten eller kaste den i støvet som Therese Johaug ville sagt om 19 år gamle Leo Cornic som har fått sitt absolutte gjennombrudd i overraskelseslaget Grorud i OBOS-Ligaen. – Og nå bærer det et stykke ut i den store verden, nærmere bestemt den svenske Allsvenskan klubben Djurgården.

19-åringen har vært meget god for Grorud i årets OBOS-liga og bidro sterkt til at klubben holdt seg i divisjonen. – Etter å ha vært ute å sykle store deler av sesongen reddet Oslo laget seg inn på slutten av sesongen og endte på en 13.plass. (av 16 lag)

Les: Slutter etter å ha ledet Kalmar til ny kontrakt i Allsvenskan

Cornic forteller at han ikke visste om interessen før for tre dager siden.

– Det hele gikk veldig fort, men jeg er glad for at overgangen gikk i orden. Det er et steg opp for meg, men jeg føler jeg er klar for å forsøke meg på et høyere nivå, og jeg reiser til Sverige med håp om å etablere og utvikle meg og spille mest mulig.

Les også: Når selv Martin Ødegaard, som bare er en fotballspiller skjønner det er fryktelig galt
Cornic kom til Grorud fra Vålerenga før årets sesong, og har vært en fast bidragsyter for klubben som rykket opp fra PostNord-ligaen i fjor.

Overgangsavtalen med Djurgården er Groruds første på den internasjonale scenen. Overgangssummen er konfidensiell, ifølge daglig leder Jon Ole Reinhardsen.

Hovedtrener Eirik Kjønø innrømmer at klubben vil savne Cornic både på og utenfor banen. Djurgården ble nummer fire i årets Allsvenskan, tolv poeng bak seriemester Malmö.

No hay publicaciones para mostrar