Hugo Gomes dos Santos Silva er tilbake i Kalmar

0
689
Hugo Gomes dos Santos Silva

I dag ble det klart at Hugo Gomes dos Santos Silva, eller Jaja som vi kjenner ham, kommer tilbake til Kalmar FF.

Jajá vokste opp i Rio de Janeiro og signerte som 19-åring på sin første profesjonelle kontrakt med Flamengo etter å ha blitt forfremmet fra ungdomslaget deres. Seriedebuten kom i september 2015 da han måtte hoppe inn mot Cruzeiro på Maracana Stadium i Rio i sluttfasen av kampen.

Les: Malmö forlenger med Marko Johansson

Samme år ble han også valgt ut for Brasils U20-landslag hvor han deltok i U20-VM der de ble nummer to, etter å ha tapt mot Serbia i finalen. De siste årene har han vært på utlån til forskjellige klubber i Brasil (Avai, Tombense og Vila Nova) og til Kalmar FF.

Jörgen Petersson, sportsdirektør Kalmar FFJajá har uttrykt et sterkt ønske om å komme tilbake til Kalmar FF. «Vi har valgt å signere en kortsiktig kontrakt som er fullfinansiert utenfor foreningens økonomi, og med opsjon på å forlenge over 2021 hvis begge parter ser det som interessant».

«Å gi utenlandske spillere muligheten til å akklimatisere seg, har muligheten til å lære språket og forstå hva han går inn i, tror jeg er viktige nøkler for at spilleren skal kunne prestere så bra som mulig. Denne tilnærmingen gir oss også muligheten til å evaluere Jajá i miljøet vårt denne høsten, uten risiko, uten at det påløper noen kostnader for det. Håpet mitt er at han kan være et viktig tilskudd i 2021, og en spiller som kan gå inn og avlaste allerede om høsten hvis trenerteamet anser det slik».

Jajá, Kalmar FF «Jeg ble veldig godt mottatt under mitt forrige opphold i Kalmar FF og koste meg veldig godt, både på og utenfor fotballbanen. Nå gleder jeg meg til å komme tilbake og representere foreningen og er glad for å ha fått denne muligheten».

Jajá kommer til Kalmar i kveld og trener sin første trening senere i uken.

Les på Sporten: Tro det eller ei: Bekreftet!

No hay publicaciones para mostrar