Jack Lahne er tilbake i Allsvenskan

0
649
(c) Bilde: BK Häcken Jack Lahne

En stund har ryktet gått av 19 år gamle Jack Lahne er på vei tilbake til Sverige. Både GP og Expressen har tidligere rapportert om BK Häckens interesse for Jack Lahne, og for noen dager siden rapporterte Aftonbladet at Lahne var klar for Häcken. Nå er det også offisielt.

På klubbens nettside kunngjør de at den offensive spilleren vil bli lånt fra franske Amiens frem til sommeren.

Les på Engelske Klubber: Klar til å kjøpe og så pumpe penger inn i Ipswich Town

  • Jeg er veldig glad for å komme til BK Häcken. Det er en god klubb som spiller angrepsfotball, noe som passer meg perfekt. Jeg hadde en god samtale med Andreas (Alm), og han presenterte en god plan for meg. Det har vært mye utlån nå, men da jeg hørte Andreas snakke om alt her, følte jeg at jeg kunne hjelpe Häcken og Häcken kunne hjelpe meg, sier Lahne i en kommentar.

Sportssjef Martin Ericsson om rekrutteringen:

  • Vi følte at vi var litt for få spillere fremover og ønsket noen som kunne spille i flere posisjoner. I Jack får vi en spiller med stor fart, og han har egenskaper som kan endre et kampbilde. Han vil bringe kvalitetene sine i forkant av troppen, og det føles bra å få denne typen spillere inn i BK Häcken.

Les på F7: Lufthansa har aldri tapt mer enn nå

No hay publicaciones para mostrar