«Jeg var glad for å få sparken»

0
195
Glen Riddersholm peker

Det er ikke ofte noen blir glade for å få sparken, men IFK Norrköping sin danske hovedtrener Glen Riddersholm var lettet da han fikk sparken på slutten av 2023.

Som deltager i Discoverys program «Klubben» forteller han om det som skjedde: «Jeg ble glad for det»

Les: Paulos Abraham klar for IFK Gøteborg

51-åringen tok over som ny hovedtrener i «Beijing» i august 2022. Bare måneder senere følte han at alt ikke var en «perfekt match» i det svenske storlaget. På spørsmål om han noen gang har vært glad for å få sparken, svarer Riddersholm:

  • Ja. Jeg var glad for å få sparken fra min siste jobb i Sverige (Beijing). Jeg var også glad for å kunne forlate Sønderjyske på grunn av omstendighetene som skjedde (for eksempel eierskifte) under arbeidet mitt der, sier Riddersholm ifølge bold.dk.

«Allerede etter tre måneder i Norrköping hadde jeg følelsen av at det ikke var noe for meg, og da ga jeg dem muligheten til å si «skal vi gjøre dette» (si ham). For virkeligheten var langt fra alt jeg trodde og forventet at den skulle være»

Les på Sporten: Modric-forhandlingene som aldri kom

Riddersholm har også spilt over FC Midtjylland og Århus.

No hay publicaciones para mostrar