«Jeg vil søke meg videre»

0
582
(c):IFK Göteborg Hosam Aiesh

Det er alltid vanskelig når man går fra å få spille til gradvis miste kontroll og havne på benken mer og mer. Midtbanespilleren Hosam Aiesh har ikke fått det til å fungere under Roland Nilsson. -Nå har 25-åringen kunngjort klubbledelsen at han vil forlate Blåvitt.

  • Det er vanskelig for meg å ikke føle at jeg vil søke videre, sier Aiesh til Aftonbladet.


Sommeren 2019 kom Hosam Aiesh fra Östersunds FK til IFK Göteborg. 25-åringen fikk tillit direkte under daværende trener Poya Asbaghi, men da den nye treneren Ronaldo Nilsson tok over, har Aieshs spilletid redusert der han vanligvis har tatt plass på benken.

Les: Spillerne vil Lars Lagerbäck skal overta etter Erik Hamrén

Tidligere i år var Aiesh klar på at han vil forlate klubben hvis han ikke får spilletid, og det er noe han nå har kunngjort klubbledelsen.

  • Jeg har tatt en prat med Pontus Farnerud og Kennet Andersson (IFK Göteborgs sportssjefer). De lyttet til meg og forsto hvordan jeg hadde det. Det er vanskelig for meg å ikke føle at jeg vil gå videre. Det er det, sier Aiesh til Aftonbladet og fortsetter:
  • Jeg vet hva jeg står for og hvilke kvaliteter jeg har. Dessverre har jeg ikke fått dem ut i IFK Göteborg. Noen ganger kan dette være tilfelle – at miljø og spill ikke passer for noen spillere.

No hay publicaciones para mostrar