Karlström forlater Djurgården

0
597
Jesper Karlström

Midtbanespilleren er nå klar for Lech Poznan i Polen.

  • Jeg tror jeg hadde angret på det hvis jeg ikke hadde tatt sjansen, sier han i en kommentar på Djurgårdens nettsider.

Djurgårdens lagkaptein Jesper Karlström, 25, ble med i Brommapojkarna vinteren 2015 og var en ledende spiller i fjor da Djurgården vant det svenske mesterskapsgullet. Etter gullsesongen ble han knyttet til et utflytt, men signerte til slutt en ny kontrakt med Djurgården.

Les: Jobber på høygir for å beholde Joao Pedro

Nå er det i stedet klart at det vil være flytting til utlandet og til Polen. Karlström har signert en kontrakt med den polske storklubben Lech Poznan. 25-åringen blir med på laget 1. januar, og har signert en kontrakt som strekker seg til sommeren 2024.

  • Jeg kan forsikre Lech-supporterne om at jeg er en spiller som kjemper på banen og som aldri gir opp, sier han i en kommentar på klubbens hjemmeside.

Karlström snakker også, på Djurgårdens nettside, om hans tanker om overgangen.

  • Det føles tydeligvis bra for meg på mange måter, spesielt i idretter der jeg kommer til et stort lag i Polen som vil være en ny utfordring. Jeg føler at det er riktig skritt for meg akkurat nå, men samtidig er det veldig trist å forlate Djurgården. Jeg har vært her i seks år og har hatt utrolig mange gode minner, så det er åpenbart emosjonelt å dra, og jeg håper å komme tilbake en gang i fremtiden. Men akkurat nå føles dette som en god beslutning, og jeg tror jeg hadde angret på det hvis jeg ikke hadde tatt sjansen, sier han.
  • Les: Andrei Kanchelskis gir United rådet som skal løse Pogba-situasjonen

Karlström mener videre at Lech Poznan har sett godt på ham.

  • Det er en av grunnene til at det føles så bra. De har speidet meg nøye og lenge og mitt inntrykk er at det er en veldig profesjonell klubb med gode mennesker, også med gode supportere og arena. Så det blir morsomt å prøve noe nytt og prøve å utvikle meg som spiller og se hvor langt jeg kan komme med fotball. Men selv som menneske tror jeg at jeg vil utvikle meg fordi jeg har bodd i Stockholm hele livet. Så det blir en utfordring, og alt føles veldig positivt, sier han.

Karlström fortsetter:

  • Bosse (Andersson) og Henke (Berggren) har vært veldig hyggelige, og vi kjenner hverandre så godt at når jeg sa at jeg ville dra dit, har de vært enkle å takle. Det var snakk om en overgang i vinduet allerede på høsten, men da gjorde vi en avtale fordi Djurgården ikke ønsket å slippe meg da, og jeg ønsket å avslutte sesongen. Så det var nå, og det føltes veldig bra.

Karlström håper i fremtiden å komme tilbake til Djurgården.

  • Hvis jeg får bestemme meg, blir det slik, da vet man aldri hvordan fotballlivet blir i fremtiden. Men hvis Bosse forblir som sportsdirektør, må vi sørge for å løse det. Å kunne løpe ut på Tele2 Arena foran Djurgård-publikummet er noe du må oppleve selv for å forstå det sparket. Jeg vil virkelig oppleve det igjen, og jeg vil takke deg nok en gang for all kjærlighet og støtte gjennom årene.

Lech Poznan har vunnet den polske toppligaen ved sju anledninger, senest i 2015, og har også vunnet den polske cupen ved fem anledninger, senest i 2009. I høst er Lech også i gruppespillet i Europa League, noe som ikke er normen. Lech Poznan har vært en del av gruppespillet Europa League / Uefa Cup ved fire anledninger gjennom tidene. Det polske laget inkluderer også den tidligere svenske spissen Mikael Ishak.

No hay publicaciones para mostrar