Kevin Jensen har signert med Kalmar

0
757

«Kalmar føles som en familieforening som jobber på mange plan», sier Jensen til klubbens hjemmeside.

Kevin Jensen, 20, fikk sitt store gjennombrudd i Superettan i år. 20-åringen ble notert for fem mål og fem målgivende på 29 kamper i nykommeren Landskrona Bois. Onsdag bekreftet talentet selv på sin Instagram-konto at han ikke vil forlenge kontrakten og dermed forlate klubben.

Les på Synaps: Kom og jobb sammen med «oss svina»

Torsdag ble Kevin Jensen presentert av Allsvenskan Kalmar FF.

– Det føles deilig å komme til Kalmar FF. De spiller offensiv fotball med fart og liker å diktere tempoet i kampene, sier Kevin Jensen til klubbens hjemmeside.

– Det passer godt med hvilken type spiller jeg er. Jeg liker å kombinere, ta bilder utenfra og komme med fart. Nå ser jeg frem til å representere Kalmar FF i Allsvenskan og skal gjøre alt jeg kan for å være med og produsere poeng til laget.

Les på Sporten: Får 100 millioner i bonus for å lande Haaland

Jörgen Petersson, sportsdirektør i KFF, er fornøyd med signeringen.

– I Superettan synes jeg at to lag har skilt seg tydelig ut i måten å spille på på en positiv måte. Dette er Landskrona BoIS og IFK Värnamo. Det er også to lag som spiller ganske likt oss selv, selv om begge var nykommere i 2021. Kevin er en av spillerne som har stukket skikkelig ut i et godt Landskrona, sier han og fortsetter:

– Med hans hurtighet, dyktighet i kombinasjonsspill og hardt arbeid, holdt vi oss til en veldig spennende spiller. På den positive siden kan han spille i flere posisjoner. Både til høyre og venstre og i en rolle som nummer ti. Det føles også som om personligheten hans passer perfekt inn i gruppen vår.

No hay publicaciones para mostrar