Lustig og Larsson takker begge av etter sesongen

0
562

Takk, AIK Fotball. Umiddelbart da jeg kom til AIK, følte jeg meg hjertelig velkommen av alle. Det har vært en stor ære for meg å spille i AIK, og jeg kommer til å huske denne tiden i livet mitt i lang tid fremover. Jeg vil rette en stor takk til supporterne, de ansatte på Karlberg, mine medspillere og alle andre jeg har møtt opp gjennom årene i klubben, sier Lustig på AIKs hjemmesider.

Svensken har spilt for klubber som Umeå, Sundsvall, Rosenborg, Celtic og Gent. Det var under oppholdet hans i Trondheim han gjorde seg kjent for det norske folk.

Les: Manchester United melder seg på i kampen om Premier League-stjerne

35-åringen noterte seg for 18 mål og 19 assist på sine 127 kamper for Rosenborg. Under oppholdet hans i Norge vant han Eliteserien to ganger (2009 og 2010).

Lustig har også scoret seks mål på 94 kamper for det svenske landslaget. De siste årene har han spilt for AIK.

Larsson, som står med 282 Premier League-kamper for Arsenal, Birmingham og Sunderland, meddelte også onsdag via AIKs nettsider at han er ferdigspilt i høst. 37-åringen vendte hjem til Sverige og AIK sommeren 2018.

– Fotballen har gitt meg så mye og har vært en stor del av livet mitt. Etter en lang prosess har jeg tatt beslutningen om å avslutte min aktive karriere etter denne sesongen. Min tid i AIK har vært helt fantastisk. Å flytte hjem til Sverige for å representere denne klubben har vært en av de beste beslutningene jag har tatt, sier midtbanespilleren med den fryktinngytende høyrefoten.

No hay publicaciones para mostrar