Malmö FF henter spiss fra den portugisiske ligaen

0
668
Malik Abubakari

Den 21 år gamle spissen Malik Abubakari hetes til Allsvenskan fra portugisiske klubben Moreirense.


Malmö FF har presentert en ny spiller.

Les: Lionel Messi er klubbløs!

Den 21 år gamle spissen Malik Abubakari blir med fra Moreirense i den portugisiske toppligaen. Ghaneseren startet sin karriere i Charity Stars før den portugisiske klubben FC Vizela fikk øye på ham og rekrutterte ham.

I Vizela gjorde han det så bra at Moreirense rekrutterte ham. Moreirense lånte ham igjen til AD Fafe og sist Casa Pia AC. Kontrakten med MFF strekker seg til 2025.

  • Det føles fantastisk. Jeg er veldig glad for å ha signert for Malmö FF, jeg vet at det er en stor klubb, og jeg merker at nå som jeg har kommet hit. Jeg er her for å score mål, men fremfor alt for å være involvert og bidra til klubbens suksess, sier Abubakari til klubbens nettside og fortsetter:
  • Umiddelbart da jeg visste at Malmö FF var interessert, ville jeg komme hit. Det var ingen tvil. Og nå tilhører jeg MFF-familien, dette er mitt nye hjem.

Sportssjef Daniel Andersson er også fornøyd med signeringen.

  • Han er en veldig spennende spiller som både har scoret mål og assisterer i den portugisiske andre divisjonen. Han er en god ballmottaker, er rask og også en god avslutter. Så han har mange gode kvaliteter, og vi tror han vil være et godt supplement til de angripende spillerne vi har.
  • Les på F7: Vipps lager gigant sammen med Mobilepay og Pivo

Totalt har Abubakari scoret elleve mål og fire assist på 35 kamper i de portugisiske klubbene.

No hay publicaciones para mostrar