Malmö forlenger med Marko Johansson

0
768
Marko Johansson,

Den 22 år gamle keeperen Marko Johansson, 22, har signert en ny kontrakt med Malmö FF. Den nye avtalen strekker seg til slutten av 2022.

«Det er virkelig en drøm som går i oppfyllelse», sier Johansson i en pressemelding.

Marko Johansson er sitt eget MFF-talent som debuterte som 16-åring, men siden den gang har det vært vanskelig å komme inn i start elleveren.

Konkurransen om keeperplassen er knallhard og Johansson har blitt lånt ut flere ganger.

Les: Malmö FF sender AC-konkurrent til Forest

I løpet av våren ble Johansson lånt ut til den helsvenske konkurrenten Mjällby, men så først Dusan Melicharek og deretter Johan Dahlin fikk skader, Johansson ble kalt hjem fra lånet og har nå startet fire strake kamper for Malmö FF.

Så sent som torsdag holdt han sitt første null da MFF beseiret polske Cracovia 2-0 i Europa League-kvalifiseringen.

Les på Sporten: Bekreftet: Kjartansson klar for VIF-comeback: – Det er en perfekt følelse

Begge parter var fornøyde med avtalen
Johansson har nå signert en kontrakt som strekker seg nesten 2,5 år inn i fremtiden.

«Marko er sitt eget produkt som har vært i elitefotballen lenge til tross for at han bare er 22 år gammel og så sent som i går var han selvsikkerheten mot Cracovia. Han er god med føttene og generelt trygg på sitt keeperspill, som han har vist siden han kom tilbake til oss fra Mjällby. Vi er veldig glade for å forlenge avtalen» sier MFFs sportsdirektør Daniel Andersson.

Marko Johansson selv er også fornøyd med den nye avtalen.

«Det føles flott å forlenge kontrakten. Jeg er født i denne byen og har spilt i MFF siden jeg var fire år gammel. Mine lånte år har forberedt meg på sjansen til å spille her i MFF, så det er virkelig en drøm som går i oppfyllelse. Målet nå er å vinne det svenske mesterskapsgullet og nå gruppespill i Europa», sier Johansson.

No hay publicaciones para mostrar