Mikael Lustig får utbetalt lønn fra pølsekassa til AIK

0
578
En for-godt-til-å-være-sant deal for AIK. (foto: aik, twitter)

Den tidligere Rosenborg -og Celtic-spilleren (vi hopper glatt over tiden hos Gent) returnerer til Allsvenskan etter 12 år i utlendighet. Nå venter en sesong i den svartgule drakta til AIK.

– Jeg prøvespilte for AIK allerede i 2004, og det føles bra at det omsider har ført til noe. Det har vært lenge å vente, men nå er jeg endelig her, sier 33-åringen til klubbens hjemmeside.

Les på Sporten: Haaland, Ødegaard og nå Sørloth

Og hvor giret er Lustig på å få sparke fotball i hjemlandet?

Etter et heller trist opphold hos belgiske Gent, endte det med exit før kontraktsutløp og ut på det virusbefengte overgangsmarkedet. Nå lar Lustig forventningene ligge om å tjene skammelig mye penger på fotballsparking. Ifølge Fotbolldirekt kommer han fra en meget hyggelig årlig utbetaling i Belgia på rundt 5 millioner kroner.

Nå har private investorer hos AIK sørget for at Lustig får nok til at det går rundt, mens AIK slipper unna med å betale en månedslønn selv norske hockeyspillere i Get-ligaen topper.

Fotbolldirekt hevder at investorene står for sign-on fee til Lustig på rundt 920 tusen kroner. AIK kan nøye seg med selge noen ekstra pølser for å dekke månedslønnen på rundt tre tusen kroner.

Lustig kom kanskje ikke så dårlig ut likevel. Høres også ut som en helmaks løsning for alle parter. At den tidligere Rosenborg-spilleren leverer for laget på 12. plass i serien, det tviler vi ikke på.

No hay publicaciones para mostrar