Mjällby i trøbbel sparker trenerne

0
469

Før sesongen overtok Christian Järdler hovedansvaret i Mjällby og fikk Alf Westerberg som assistenttrener. 13 kamper ut i sesongen, kan vi konstatere at det ikke gikk som klubben ønsket. Mjällby er nest sist med ti poeng. I år etter at laget endte på femteplass i Allsvenskan. Nå velger klubben å handle.

Tirsdag bekrefter Mjällby at duoen får sparken.

Les på Engelske Klubber: Swansea henter MK Dons manager

  • «Det er veldig trist at vi ble tvunget til å ta denne avgjørelsen, og det er noe vi helst ville unngå. Både Christian og Affe er ambisiøse trenere som har jobbet hardt i løpet av tiden i Mjällby AIF og er fantastiske mennesker som har hjulpet oss med å utvikle klubben på flere plan. Imidlertid handler fotball til syvende og sist om å vinne fotballkamper, og vi har den siste tiden hatt intense diskusjoner om hva som er riktig vei nå», sier klubbleder Fredrik Danielsson og fortsetter:
  • «Styret er enig med oss ​​i klubbledelsen om at vi må gjøre en endring på ledersiden for å snu den negative trenden vi er nå i. Vi tror nå at denne endringen er den som kreves for at vi alle skal komme sammen. Oss tilbake på vinnersporet igjen. Vi har stor tillit til både Anders og Stefan og tror at de sammen med resten av lederstaben vil bringe ny energi til laget og tro på å vinne fotballkamper».

Les på Sporten: 17 år og klar for «den gamle dame»

Anders Torstensson, sist i divisjon en -klubben Karlskrona, overtar midlertidig hovedansvaret. Han var hovedtrener i Mjällby i 2013 sesongen. Akademitrener Stefan Ekstrand blir assistent sammen med Juan Robledo.

No hay publicaciones para mostrar