Nahir Besara forlater Allsvenskan og Örebro SK

0
712
Nahir Besara

Nahir Besara har spilt i både Hammarby og Örebro SK i Allsvenskan, der han spilte i ÖSK forrige sesong.

Nå er han ferdig med Hatta i Dubai.

Dette bekreftes av både klubben og Besara torsdag.

Les: Kiese Thelin returnerer ikke til Malmö

  • Jeg er ferdig med Hatta i Dubai. Det har vært klart i over en uke, men de har bare valgt å vente med å gjøre det offisielt. Nå er det offisielt på sidene deres også, sier Besara til Fotbollskanalen.

Han fortsetter:

  • De var interesserte ganske tidlig i begynnelsen av desember og da føltes det riktig og da valgte jeg det.

Kontrakten med Hatta er skrevet til sommeren 2022 og Besara sier at ganske tidlig i jakten på en ny klubb bestemte han seg for at han ønsket å spille i utlandet. Besara bekrefter at han har nobbed Allsvenskan-alternativer.

  • Det var noen interesser, men det føles som om jeg tidlig hadde bestemt meg for at jeg ønsket å reise til utlandet. Jeg snakket også med Axel, et flott forhold til Axel, klubben og alle spillerne. De ønsket å bli i Örebro også, hadde bygget noe opp og ønsket å ta neste skritt, men dette kom opp og så kjører jeg på det, sier han.

Sporten: Sheffield United var best for en kveld

Døren til Allsvenskan-spill i fremtiden er imidlertid ikke stengt. Han tror han kommer tilbake en gang i fremtiden.

  • Ja, gud ja, det vil jeg absolutt gjøre, Allsvenskan i alle fall, sannsynligvis Örebro. De er en av de første jeg sjekker med, sier han.

No hay publicaciones para mostrar