Nytt coronatilfelle i Östersunds FK

0
672

På fredag ​​hadde Östersunds FK tre koronafall i troppen, nå har nok en spiller testet positivt, det var en spiller som var på banen mot Djurgården på søndag. – Coronavirus fortsetter å spre seg i Östersunds FK. Fredag ​​kunngjorde klubben at en spiller hadde lidd av covid-19, noe som betydde at hele troppen ble testet.

Lørdag ble det kunngjort at ytterligere to spillere har testet positive, og i dag kom det frem at en annen spiller er smittet av covid-19. Denne spilleren var på banen mot Djurgården på søndag, men han har ikke hatt noen symptomer.

Les: «Zlatan mobbet på høyt nivå, burde anmeldes»


Klubben har nå iverksatt flere tiltak.

  • Straks da vi mottok meldingen, bestemte vi oss for å avbryte dagens frokost med laget. I tillegg ble alle spillere, ledere og folk rundt klubben testet i morges klokka 09.30, forteller klubbens presseansvarlige Niclas Lidström til Östersunds-Posten.

Lukkede garderober
All trening er nå stengt for utenforstående, og det innføres også begrensninger for laget.

  • Vi har sørget for å stenge garderobene og også treningsstudioet. I dag hadde spillerne en treningsøkt utendørs i stedet, sier Niclas Lidström.
  • Slik situasjonen er nå, vil vi avslutte treningen, men også teste hele laget en gang i uken. Vi handler for å stoppe smittespredningen.

No hay publicaciones para mostrar