«Svennis» blir sportssjef i Karlstad Fotball

0
703

Siden sammenslåingen av Karlstad BK og Carlstad United i 2020 har Karlstad Fotboll satset stort for å komme til superligaen, men uten hell. Nå strammer klubben buen for neste sesong ved å presentere en mildt sagt merittert rekruttering.

Vi må innrømme at vi tilhører klanen som digget Svennis da han markerte seg rundt om i Europa. Benfica, Roma, Fiorentina, Sampdoria, Lazio og England. Selv om han var kjent for sitt steinansikt langs sidelinjen, ble det aldri kjedelig rundt svensken.

Les på F7: Boligprisene fortsetter å falle

Da han tok over det engelske landslaget i 2001, var dette en gavepakke til den engelske tabloidpressen. Det endte også med at Sven-Göran Eriksson fikk hard medfart i media, men vi skal ikke glemme at svensken sto som engelsk landslagstrener fra 2001-06, en imponerende lang periode i en av bransjens mest utsatte jobber.

Så forsvant Eriksson mer og mer fra de største arenaene. Den siste gjerningen ble som landslagstrener for Filippinene i fire måneder frem til januar 2019.

Nå returnerer Svennis til Sverige. Det var som trener hos IFK Göteborg (1979-82) Eriksson fikk sitt springbrett over til Serie A. Denne gangen skal 74-åringen øse av sin kunnskap hos Karlstad (tredje beste divisjon) som sportsdirektør. Eriksson har jobbet som rådgiver for klubben, men inntar nå en aktiv rolle for å løfte klubben mot Allsvenskan.

Dette må bli bra!

LES OGSÅ: Endelig en løsning for Kasper Dolberg

No hay publicaciones para mostrar