Varberg rekrutterer skytterkonge fra Ettan Södra

0
723
Foto: boisfc.nu

Simon Karlsson Adjei har scoret 25 mål på 27 kamper for Assyriska Turabdin i Ettan Södra i år. Nå rekrutteres han av Varbergs Bois.

  • Jeg er 27 år og det er Varbergs Bois som gir meg sjansen i Allsvenskan – det føles helt fantastisk, sier Karlsson Adjei.
    Varbergs Bois har en gylden mulighet til å bli i Allsvenskan i løpet av debutsesongen. På toppen har lagkaptein Astrit Selmani vært viktig med sine tolv mål i år – men for neste sesong vil han møte konkurranse fra Simon Karlsson Adjei, som i løpet av årets sesong gjennomsnittet nesten ett mål per kamp for Ettan Södra-laget Assyriska Turabdin. Spissen har signert i tre år i Bois og blir med i januar 2021.
  • Det er en fantastisk følelse. Det har fortsatt vært en barndomsdrøm hele livet, nå er jeg 27 år og det er Varbergs Bois som gir meg sjansen i Allsvenskan. Det føles helt fantastisk, sier Karlsson Adjei.
  • Simon er en spiss med mange verktøy. Han er rask på størrelse, sterk feil sving og har både et fint hovedspill, god avslutning og god spillforståelse. Nå trenger han bare tid til å komme opp i fart, kommenterer Varbergs trener Joakim Persson.

Les på Engelsk Fotball: Barcelonas ekstreme talent ber om Premier League-spill

No hay publicaciones para mostrar