Viktor Elm har bestemt seg for å slutte

0
630
Brødrene Elm

34 år gamle Viktor Elm legger skoene på hylla etter sesongen, det er kroppen som sier ifra.

«Kroppen min har gitt alt i så mange år og med et blåmerkt kne som ikke lenger vil samarbeide, ender denne fantastiske fotballturen etter sesongen», sier Elm til Kalmars nettside.

Før det var tre Elm i Kalmar FF, så dro David og Rasmus, og så var det bare en igjen – Viktor. Snart er det ingen i det hele tatt.

Torsdag kunngjorde Kalmar-kaptein Viktor Elm at han legger skoene på hylla etter sesongen 2020. Det, etter mer enn 300 kamper i Kalmar-skjorten og syv år som utenlandsk proff i Heerenveen og AZ i det nederlandske Eredivisie.

Før han reiste ut var han faktisk aktuell for Viking, men den norske klubben hadde ikke økonomi til å bli med i kampen om den ettertraktede svensken helt inn.

Les på Sporten: Bestod legesjekk i går nær spektakulær januar overgang

  • Samtidig som jeg vil være stolt av å ta på meg kamptrøya og spille for KFF resten av livet, vet jeg at det ikke blir mulig. Kroppen min har gitt alt i så mange år og med et arrete kne som ikke lenger vil samarbeide, avsluttes denne fantastiske fotballturen etter sesongen, sier Elm til Kalmars nettside og fortsetter:
  • Jeg er evig takknemlig for det jeg og familien min har fått oppleve og suksessene de har oppnådd og vennene de har fått, er selvfølgelig noe du alltid har med deg. Men først skal jeg sørge for å gjøre nøyaktig alt jeg kan for å få kneet i form igjen slik at jeg kan bidra på den beste måten å holde KFF i Allsvenskan! Takk for alt!

I tillegg til årene i Kalmar og Nederland, har Viktor Elm også klart å gjøre ti internasjonale kamper for det svenske landslaget.

No hay publicaciones para mostrar